Onze merken

Alle merken van staff capital groep dragen bij aan onze missie om ondernemingen te helpen groeien. Dit doen wij door het vinden, binden en inzetten van personeel zo efficiënt mogelijk te organiseren. Zo kunnen onze opdrachtgevers zich volledig focussen op hun core business.

payroll select

Als één van de grootste payroll organisaties in Nederland, hebben wij de afgelopen jaren flink veel kennis en ervaring opgedaan. Met een team van specialisten en onze eigen geautomatiseerde processen helpen wij dagelijks bedrijven op het gebied van payroll. Voor elke situatie hebben wij dé ideale payroll oplossing. Hoe kunnen we jou helpen?

easyworx

Met een sterk team maken wij een tijdige en correcte verloning en facturatie mogelijk. Wij zijn kennispartner en een betrouwbare speler in de markt. Onze life cycle dienstverlening (basic, advanced en corporate) en blijvende ontwikkelingen van onder andere ons backoffice systeem easyoffice, zorgen wij voor zelfredzaamheid en een optimale groei van onze Intermediairs.

easyjobs

Bij easyjobs komt vraag en aanbod bij elkaar voor (tijdelijke) klussen. Via onze online marktplaats vinden opdrachtgevers eenvoudig geschikte medewerkers, terwijl scholieren, studenten en young professionals via de app makkelijk kunnen bijverdienen door te reageren op openstaande klussen. Easyjobs is het nieuwe uitzenden: snel, efficiënt en goedkoop!

flexplein

Flexplein is een netwerk- en vacature managementsysteem dat een netwerk onderhoudt van onafhankelijke, lokale uitzendondernemers die tijdig de juiste kandidaten werven en selecteren voor de opdrachtgever. Klinkt ingewikkeld? Is het niet. De experts van flexplein sluiten geschikte uitzendbureaus aan. De opdrachtgever plaats een vacature en de uitzendondernemers gaan aan de slag. Match? Flexplein regelt de rest. Het hele proces in één systeem, één factuur, één rapportage en één aanspreekpunt.

RPO staffing

Binnen onze recruitment process outsourcing dienstverlening staan wij onze klanten bij tijdens al hun recruitment en marketing gerelateerde vraagstukken. Hierbij zijn wij ervaren in het leveren van massa wervingen en kennen de uitdagingen hierbij maar zeker ook de mogelijkheden. Tijdens deze dienstverlening gaan wij een partnership aan waarbij wij sturen op data gedreven recruitment om zo vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Binnen de staff capital beschikken wij over veel HR (tech) kennis en dit zetten wij ook graag in voor een optimaal proces en candidate journey.