Welk merk helpt jou groeien?

Alle merken van staff capital dragen bij aan onze missie om ondernemingen te helpen groeien. Dit doen wij door het vinden, binden en inzetten van personeel zo efficiënt mogelijk te organiseren. Zo kunnen onze opdrachtgevers zich volledig focussen op hun core business. Welk merk helpt jou groeien?

Onze dienstverleningen

payroll select

Als één van de grootste payroll organisaties in Nederland, hebben wij de afgelopen jaren flink veel kennis en ervaring opgedaan. Met een team van specialisten en onze eigen geautomatiseerde processen helpen wij dagelijks bedrijven op het gebied van payroll. Voor elke situatie hebben wij dé ideale payroll oplossing. Hoe kunnen we jou helpen?

easyworx

Met een sterk team maken wij een tijdige en correcte verloning en facturatie mogelijk. Wij zijn kennispartner en een betrouwbare speler in de markt. Onze life cycle dienstverlening (basic, advanced en corporate) en blijvende ontwikkelingen van onder andere ons backoffice systeem easyoffice, zorgen wij voor zelfredzaamheid en een optimale groei van onze Intermediairs.

RPO staffing

Binnen onze recruitment process outsourcing dienstverlening staan wij onze klanten bij tijdens al hun recruitment vraagstukken. Hierbij zijn wij ervaren in het leveren van massa wervingen en kennen de uitdagingen en mogelijkheden hierbij. Wij gaan een partnership aan waarbij wij sturen op data gedreven recruitment om zo vraag en aanbod bij elkaar te brengen.