Onze expertise

Als backoffice partner zetten wij graag een stapje extra. Binnen onze merken bieden wij namelijk ook kennis aan die het ondernemerschap een stuk gemakkelijker maken! Van salarisverwerking tot juridisch advies. Wij hebben het in huis.

Salarisverwerking

Salarisverwerking is niet voor iedereen een makkelijke taak. Daarnaast is het belangrijk dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste wet- en regelgeving. Maak het jezelf gemakkelijk! Onze verschillende merken hebben elk hun eigen experts. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld wordt. Wij zijn sterk in verlonen, en dat zie je terug.

Payrollen

Wanneer je personeel laat verlonen op payrollbasis dan wordt payroll select juridisch werkgever. Daarmee komt de salarisverwerking ook automatisch bij ons terecht. De medewerker komt dan niet bij jou in dienst, maar bij payroll select. Je hoeft enkel de gewerkte uren door te geven en wij doen de rest. Dat scheelt een hoop tijd!

Uitzenden

Waar en wanneer het jou uit komt de juiste mensen in dienst. Dat is de uitdaging waar veel ondernemers tegenaan lopen. Dankzij onze technische online oplossingen en experts helpen wij ondernemers aan flexibel personeel. Meer tijd overhouden voor je core business? Organiseer je personeel slim en efficiënt.

Eigen personeel

Personeel graag zelf in dienst houden, maar het verlonen uitbesteden? Geen probleem! Wij richten een complete salarisverwerking in, versturen loonstroken en jaaropgaven en regelen de loonbelastingaangifte. Verandert er iets in de wet- en regelgeving of in de CAO van jouw bedrijfstak? Wij zijn altijd op de hoogte en voeren alle nieuwe regels door.

Recruitment

Binnen onze Recruitment Process Outsourcing dienstverlening staan wij onze klanten bij tijdens al hun recruitment gerelateerde vraagstukken. Wij sturen op data gedreven recruitment om zo vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Onze HR-tech kennis zetten wij in voor een optimaal proces.

Wij nemen volledig, of een deel van, het recruitment proces over. Hierbij moet je denken aan leadgeneratie, selectieprocedure en het onboarden van nieuwe medewerkers.

HR-advies

Met HR experts van staff capital heb je altijd de beste kennis binnen handbereik. Wij denken dan ook graag in oplossingen. Het bekijken en beoordelen van de situatie is stap één. Op basis daarvan geven wij concreet advies en brengen wij het eventueel in de praktijk. Dit advies geven wij voor veel verschillende onderdelen binnen de organisatie. Van juridisch advies tot personeelsbeheer. Wij hebben het in huis!

Personeelsbeheer

Het goed beheren van personeel vinden wij erg belangrijk. Wij ondersteunen hier dan ook graag in om te zorgen dat alles goed verloopt. Het personeel moet optimaal kunnen functioneren binnen een organisatie. Daar streven wij dan ook elke dag weer naar. Wij bieden een adviserende, voorlichtende en administratieve rol om zo de wensen en behoefte te matchen. Onze experts zijn altijd op de hoogte van de laatste CAO wijzigingen en de meest recente wet- regelgeving om jou te ondersteunen.

Juridisch advies

Lastige juridische kwesties? Een juridisch adviseur kan helpen bij uiteenlopende zaken op het gebied van arbeidsrecht. Hierbij schieten wij te hulp bij lopende zaken, maar ook om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen. Denk hierbij aan het opstellen of controleren van overeenkomsten en regelementen. Maar ook advies bij het vormen van personeelsbeleid en gewijzigde arbeidswetgeving. Schakel tijdig een juridisch adviseur in om problemen en bijkomende kosten te besparen.

Verzuim

Onze verzuimexperts helpen en begeleiden je graag tijdens al je vraagstukken omtrent verzuim. Voor jezelf en jouw medewerkers! Onze experts ondersteunen je onder andere met verwerking van verzuim, verplichtingen voor beide partijen en het nakomen van contractuele afspraken. Zo heb je altijd inzicht en overzicht over jouw medewerkers.