Over ons

Het niet tijdig kunnen inzetten van de juiste medewerkers kost bedrijven omzet en rendement. Dit lossen wij graag op. Staff capital ontwikkelt en exploiteert verrassende HR-tech oplossingen. Hiermee helpen wij bedrijven op een eenvoudige en efficiënte manier de werving, selectie en inzet van (flexibel) personeel optimaal te organiseren. Wij zijn een vertrouwde HR-tech partner en lopen voorop in de markt!

MISSIE

“Wij ontwikkelen en beheren klant- en medewerker gerichte HR-Tech oplossingen waardoor bedrijven in staat zijn het vinden en inzetten van medewerkers zo optimaal mogelijk te organiseren.”

Over staff capital

Om écht een goed beeld te krijgen van staff capital, nemen we je even mee terug in de tijd. Naar het jaar 2002 om precies te zijn. In dit jaartal richtte de voormalige CEO, Rick Simons, het bedrijf payroll select op. Payroll select was één van de eerste payrollbedrijven in Nederland en heeft aan de basis gestaan van de enorm snelle groei van payrolling in Nederland. Door de jaren heen is het bedrijf hard gegroeid en heeft het bedrijf meerdere overnames gedaan. Na een aantal overnames en het starten van nieuwe merken is het bedrijf in 2017 gesetteld in Deventer.

Vanuit Deventer is het bedrijf zich steeds meer gaan richten op het ontwikkelen van HR-tech oplossingen omdat de markt enorm aan het veranderen was. Wij zijn dan ook nog lang niet klaar met ontwikkelen. Voorlopen op de markt met toekomstgerichte innovatieve oplossingen is waar wij elke dag kei hard aan werken. Wij vertalen de behoefte van de ondernemer in een HR-tech oplossing.

Ook als werkgever blijven wij ontwikkelen. Stilzitten doen wij niet graag. Wij geloven dat talent het beste tot zijn recht komt als het personeel op de juiste plek zit. 

Alles in eigen beheer

Door in eigen beheer te ontwikkelen en verbeteren zitten alle experts bij ons in huis. Zo hebben wij een eigen team die er achter de schermen voor zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Zo bouwen wij zelf onze platformen, websites en producten. Door in de markt ontwikkelingen mee te maken, vragen te stellen aan onze klanten en ervaring op te doen door te proberen kunnen wij optimaal schakelen en verbeteren waar nodig. Zo is de schakel tussen ons en onze techniek zo klein mogelijk. Is er een probleem, dan lossen wij dit snel op zonder tussenpartij of wachtrij.

Meet the team. Onze collega’s wonen een stukje verderop, maar zijn zeker niet minder belangrijk!

Het verschil maken met HR-tech diensten

Wij volgen niet, maar lopen voorop in de markt. Wij investeren in de ontwikkeling van meerdere HR- tech-oplossingen voor verschillende doelgroepen en opdrachtgevers. Wij zijn dan ook een vertrouwde HR-tech partner. Met onze specifieke oplossingen maken we complexe processen een stuk eenvoudiger en efficiënter. Ondernemers ontzorgen wij waardoor zij zich kunnen richten op hun core business.

Kerngetallen

Klanten in het MKB

Payrollmedewerkers

Medewerkers vandaag ingeschreven

miljoen

Verwerkte uren

VISIE

“Onze HR-tech oplossingen, met een menselijk karakter, maken extra groei mogelijk voor iedere ondernemer.”

Onze kernwaarden

Ondernemend

Een zo’n hoog mogelijk klantbeleving: dat is wat wij willen realiseren. Om dit mogelijk te maken investeren wij continu in onszelf en in de kwaliteit van onze dienstverlening.

Innovatief

Wij bedenken, ontwikkelen en verbeteren gave HR-tech oplossingen waarmee we onze klanten blijven verrassen. De markt en technologie staan nooit stil. Om deze reden zijn we altijd op zoek naar nieuwe innovaties en oplossingen: wij gaan altijd voor het beste resultaat.

Transparant

Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent. Zo heb je altijd inzicht in de kosten en data en schuilen er geen addertjes onder het gras.

Werken bij staff capital

Ook als werkgever blijven wij onszelf graag ontwikkelen. Een jong en dynamisch bedrijf dat altijd voor wil lopen op de markt, dat zijn wij! Stilzitten doen wij dan ook niet graag. Met ons gezellige en gedreven personeel zijn wij altijd aan het ontwikkelen en verbeteren. Geen dag is hetzelfde! Onze aandacht voor persoonlijke groei maakt dat wij als bedrijf automatisch meegroeien. Want groeien doe je nooit alleen. Wij geloven dat talent het beste tot zijn recht komt als je op de juiste plek zit.