Flexplein webinar – De kracht van lokale uitzenders

We waren te gast bij de Werf& en Zipconomy Webinar Week 2023. Merel Leerkes en Emely Kornet geven uitleg over het gemak en de voordelen van Flexplein, onze MSP voor lokale uitzenders. Na het bekijken van dit webinar weet je hoe je met één druk op de knop gebruik kunt maken van het kandidatenpotentieel dat je nu misloopt, namelijk die van de vele lokale uitzendbureaus. Tevens weet je hoe je efficiënter je wervingsproces inricht. Dit alles uitgelegd middels een mooie case van Coca Cola.

Flexplein

Voor grote bedrijven is het steeds vaker lastig om met hun gerenommeerde uitzendpartners de wervingsbehoefte in te vullen. Je ziet vaak dat bedrijven met steeds meer partners gaan werken. De kandidaten zijn er namelijk wel, ze zijn juist te vinden bij de vele lokale uitzendbureaus. Voor die lokale uitzendbureaus is het vaak (juridisch) lastig om zaken te doen met de grotere bedrijven in de regio en vice versa.

Techniek biedt hiervoor de oplossing! Met het Staff Capital Flexplein platform weten de vele lokale uitzenders en grote bedrijven elkaar met één druk op de knop te vinden. Werk niet alleen samen met die ene partij die 100 kandidaten voor je kan leveren maar ga ook de samenwerking aan met meerdere kleine partijen die jou allemaal een aantal kandidaten kunnen leveren, terwijl je wel gewoon met één partij schakelt. Gebruik de kracht van jouw regio! Onder andere Coca-Cola heeft al ervaren hoe Staff Capital met behulp van het Flexplein platform hun wervingsprobleem oploste.

Wil jij weten hoe je de arbeidspotentie van jouw regio benut middels de Flexplein uitzendpartners? Of ben je uitzender en wil je meer weten over wat je kunt verwachten als flexpartner bij Flexplein? Bekijk dan de webinar door hieronder je gegevens achter te laten!